header 2021

Basisworkshops

Wil je zelf creatief aan de slag? Dan kan je bij mij terecht voor een ruim aanbod aan workshops. Deze vinden plaats in mijn atelier in Temse. We werken in kleine groepjes om de kwaliteit van de workshops te garanderen.

De minimumleeftijd is 16 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een betalende volwassene. Wil je dus samen met 1 kind op workshop komen, dan moet je voor 2 personen inschrijven.

Heb je een speciaal verzoek, wil je een techniek aanleren die niet op deze website staat, wil je een vrijgezellendag, verjaardagsfeestje of bedrijfsfeest organiseren? Dat kan ook allemaal. Je kan me vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan ook bij jou thuis een workshop organiseren. Stel zelf een groepje vriendinnen samen en ik kom bij jou thuis de workshop geven. De prijs hangt dan af van hoeveel personen er zullen deelnemen. Zal de workshop doorgaan binnen een straal van 10 km rond Temse, dan reken ik geen verplaatsingskosten aan. Vanaf een afstand van meer dan 10 km, bedragen de verplaatsingskosten 40 eurocent per km.

Indien er te weinig inschrijvingen zijn, wordt de workshop geannuleerd. Je kan dan deelnemen op een andere datum of  je krijgt je cursusgeld terug.

Wil je zelf om een bepaalde reden achteraf je inschrijving annuleren, dan gelden volgende voorwaarden:

  • Bij annulatie meer dan 4 weken voor aanvang van de workshop wordt het cursusgeld volledig terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 4 weken voor aanvang van de workshop wordt 75%  van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 2 weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 1 week voor aanvang van de workshop wordt 25% van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er niets terugbetaald.