header 2021

Art Clay Academy

De Art Clay Academy is het officiële opleidingsprogramma van Art Clay World. Deze instructeursopleidingen zijn geschikt voor wie zich helemaal wil verdiepen in allerlei zilverklei-technieken en voor wie zelf workshops wil geven.
 
Het opleidingssysteem bestaat uit niveau 1, niveau 2 en het higher diploma. De niveau 1 en niveau 2 zijn 3-daagse opleidingen die in mijn atelier in Temse gegeven worden. Tijdens de opleidingen worden diverse sieraden gemaakt. Alle projecten behandelen een andere techniek. De technieken zijn zo op elkaar afgestemd dat je na voltooiing van opleiding niveau 1 en niveau 2 alle gebruikelijke technieken beheerst. De opleidingen worden gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht.

Het higher diploma kan je behalen door 3 examenstukken te maken. Hiervoor wordt geen extra opleiding gegeven. De technieken die in de examenopdrachten zitten zijn de technieken die je geleerd hebt in niveau 1 en niveau 2.

Daarnaast kan je ook nog supplementsopleidingen volgen. In deze opleidingen leer je werken met specieke technieken, zoals de combinatie van zilverklei met glas, porselein, goud, ...

Als instructeur krijg je korting op de aankoop van zilverklei, gereedschappen en andere materialen:
- 15% na niveau 1
- 25% na niveau 2
- 30% na het behalen van je higher diploma

Reeds na het behalen het niveau 1 diploma wordt je opgenomen in het instructeursnetwerk. Je krijgt dan nieuwsbrieven speciaal voor instructeurs, toegang tot instructeursdagen en je mag dan het Art Clay logo voeren.


Annulatievoorwaarden:

  • Bij annulatie meer dan 4 weken voor aanvang van de workshop wordt het cursusgeld volledig terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 4 weken voor aanvang van de workshop wordt 75%  van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 2 weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 1 week voor aanvang van de workshop wordt 25% van het cursusgeld terugbetaald.
  • Bij annulatie binnen 48 uur voor aanvang van de workshop wordt er niets terugbetaald.